Pripadnici CJB Istočno Sarajevo uhapsili su na području opštine Foče četiri lica, kod kojih su pronašli 57 kilograma opojne droge skank, namijenjene sarajevskom ilegalnom tržištu narkotika, tržišne vrijednosti oko 100.000 KM, izjavio je načelnik CJB Radenko Vasiljević.

bilecani uhapseni

Policijski službenici CJB Istočno Sarajevo juče su zaplijenili dvije vreće sa 57 kilograma opojne droge "skank" , tržišne vrijednosti oko 100 hiljada KM i uhapsili četiri lica. U mjestu Bukovica, na magistralnom putu Foča – Gacko zaustavljena su tri vozila, od kojih sa dva sa BiH registarskim oznakama, a treće sa ukradenim diplomatskim oznakama, rekao je Vasiljević.

Kako je potvrdio, ova akcija je imala za cilj presjecanje lanca krijumčaranje opojnih sredstava, a predhodile su joj  operativno taktičke mjere i višemjesečno praćenje krijumčara.

Vasiljević kaže da će četiri uhapšena lica i zaplijenjena droga danas biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje, te da policija traga za još dvije osobe upletene u mrežu krijumčara droge namjienjene za sarajevsko tržište.

Nezvanično saznajemo, da su uhapšeni Vuk Vujović, Marko Dunđer, te braća Miloš i Marko Govedarica, svi iz Bileće.