FPM – Osnovano Udruženje diplomiranih inženjera, magistara i doktora nauka

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 26. 04. 2014. - 21:21h

U prostorijama Fakulteta za proizvodnju i menadžemnt u Trebinju danas je osnovano Udruženje diplomiranih inženjera, magistara i doktora nauka ovog fakulteta. Održana je Osnivačka skupština, na kojoj su izabrani organi Udruženja i usvojen Statut.

fpz trebinje osnivanje udruzenja

Dekan Fakulteta za proizvodnju i menadžment Dušan Jokanović ovo vidi kao izvanrednu priliku za stvaranje respektabilne baze podataka svih kadrova koji su sticali znanje na FPM-u, kako bi njihove veze prema Fakultetu jačale, a sa njima i naučno-istraživački rad.

„Kroz ovo mi želimo da vidimo koje su potrebe naših nekadašnjih studenata, gdje su se zaposlili i gdje su potvrdili znanje koje su godinama sticali na našem fakultetu“, objasnio je Jokanović.

U jutarnjim časovima predstvanici rukovodstva Fakulteta i bivših studenata posjetili su grob prvog dekana FPM, prof. dr Jovana Dutine.

Nakon Osnivačke skupštine, druženje je nastavljeno u Hotelu „Leotar“, a svi prisutni su dobrovoljnim prilozima pomogli humanitarnu akciju „Pomozimo Milici Ijačić da opet hoda“.

fpz trebinje osnivanje udruzenja

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja