Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su dokumentovali te, 9. aprila, Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnijeli Izvještaj protiv lica D.L. i S.Š., zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Osiguranička prevara.

okruzno tuzilastvo trebinje

Dana 16.6.2013. godine, oko 17.00 časova, Policijskoj stanici za bezbjednost sabraćaja Trebinje prijavlјeno je da se dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu M-6, u mjestu Zasadsko polјe, grad Trebinje.

 Policijski službenici su izlaskom na lice mjesta utvrdili  da su u ovoj nezgodi učestovali D.L. koji je upravlјao vozilom  marke „Golf“ i S.Š. koji je upravlјao vozilom marke „Pasat“.

 Zbog postojanja osnova sumnje da se navedena saobraćajna nezgoda nije dogodila na način opisan od strane učesnika i da oštećenja na vozilima nisu nastala u pomenutoj nezgodi policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobracaja Trebinje su zatražili vještačenje iste. Nakon izvršenog saobraćajno-tehničkog vještačenja utvrđeno je  da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi  koju su D.L. i S.Š. iscenirali u cilјu naplate osigurane sume od osiguravajućeg društva.

Ovo je 16-ti dokumentovani izvještaj  u vezi sa fingiranjem saobraćajnih nezgoda kojima je, u poslјednje dvije godine, obuhvaćeno ukupno 31 lice.