U Gradskom odboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata /GO SNSD/ Trebinje danas je obilježeno 16 godina od rada u našem gradu, i to je bio povod da se potpišu pristupnice sa tridesetak novih članova.

snsd trebinje

U SNSD-u je u toku revizija članstva, a prema riječima Blagoja Šupića iz dana u dan trebinjski odbor je brojni, a posebno raduje činjenica da SNSD-u pristupaju mladi, obrazovani ljudi. On napominje da je SNSD u periodu od 2006. godine, od kada je na republičkom nivou, zaštitio Republiku Srpsku, što je bio je i jedan od osnovnih zadata. Takođe, kako ističe Šupić, u proteklih osam godina SNSD je doprinio cjelokupnom razvoju Srpske.

"SNSD se punim kapacitetom vraća na političku scenu u Trebinju. Dokaz za to je prijem novih članova, prošli put je to bilo oko pedeset ljudi, a danas trideset novih članova. Samim tim situacija u SNSD-u je konsolidovana i došlo je do harmonizacije, te sadašnje rukovodstvo djeluje sinergijski, što se vidi na svim segmentima ponašanja i rada stranke u Trebinju", rekao je Šupić za TrebinjeLive.

snsd trebinje blagoje supic

Komentarišući izjave gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića u vezi GO SNSD-a Trebinje, Šupić je istakao da je Vučurević "nečovjek" koji situaciju uvijek okrene u svoju korist. "Činjenica je da je na zadnjoj skupštini, što je i bio razlog našeg izlaska, Vučurević pola sata blatio predsjednika i instituciju predsjednika Srpske, a nas odbornike pojedinačno, pa čak i naše porodice. A nakon toga nama nije dozvoljeno da odgovorimo na njegove prozivke", kazao je Šupić.

Šupić je napomenuo da je grešaka u prethodnom periodu bilo, te da će se u narednom periodu iste ispraviti, što će, kako je rekao, biti vidljivo u narednom periodu. "Naše greške su minorne s obziron na one koje radi aktuelna skupštinska većina u Trebinju", napomenuo je Šupić.

Pored Šupića, proslavi i potpisivanju pristupnica prisustvovalo je šire rukovodstvo stranke u Trebinju, na čelu sa predsjednikom Gradskog odbora, Lukom Petrovićem.

snsd trebinje