Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Trebinje, kao važan segment svog djelovanja, kontinuirano provodi aktivnosti usmjerene na posebno ranjive kategorije našeg društva, navodi se u saopštenju GO SNSD-a Trebinje.

zene snsd akcija

Tako je, od početka godine, organizovana podjela paketića djeci na liječenju izvan Trebinja, kao i djeci na odjeljenju pedijatrije Opšte bolnice Trebinje. Takođe je izvršena podjela paketića jednom broju višečlanih porodica, te osmomartovska posjeta majkama palih boraca koje žive same.

Danas su članice Aktiva žena SNSD-a u velikom broju uzele učešće u akciji koja za cilj ima podršku i pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama. Ova, veoma ranjiva kategorija našeg stanovništva, okupljena je u udruženje, kroz koje se realizuju brojne aktivnosti i radionice. Jedna od takvih aktivnosti je i današnja prodaja unikatnih proizvoda izrađenih u radionicama Udruženja.

Cilj članica Aktiva žena je ne samo pomoć finansijskoj održivosti ovih radionica, već i doprinos podizanju samopouzdanja i vrednovanju rada ovih mladih ljudi sa posebnim potrebama.

Aktivnosti su, svojim učešćem, podržali i predstavnici Gradskog odbora SNSD-a Trebinje i Mladi socijaldemokrati.