Gradski odbor Srpske demokratske stranke /GO SDS/ Trebinje, danas je izdao saopštenje povodom, kako se ističe u istom, novih istupa Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /GO SNSD/ Trebinje.

glavni odbor sds-a zasijedao u trebinju

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

SDS upozorava građane Trebinja da ne nasjedaju na ko zna koji put lažna obećanja i obmane trebinjskog SNSD-a. Podsjećamo građane na brojna neispunjena obećanja koja su bombastično najavljivana posljednjih osam godina njihove vlasti, počev od aerodroma Zupci, velikog turističkog naselja "Trebinje resor", brzih pruga, kao i oživljavanje tekstilne industrije u našem gradu koja je trebala donijeti na stotine novih radnih mjesta.

Svjedoci smo da nema ništa od najavljivanih projekata i da se nije krenulo sa mrtve tačke. Najnovija dešavanja pokazuju da je projekat oživljavanja tekstilne industrije doživio potpuni krah.

SDS je potpuno uvjerena da će i najnovija inicijativa SNSD-a, o zapošljavanju po jednog člana iz porodice gdje niko nije zaposlen završiti krahom, kao i uostalom sve inicijative koje su dolazile od strane aktuelne republičke vlasti.

Najnoviji medijski istupi trebinjskog SNSD-a , u stvari razotkrivaju pravo stanje unutar njihove partije, te velika međusobna neslaganja i trvenja što je rezultiralo nedavnom smjenom predsjednika GO SNSD-a, smjenom direktora "Elektro-Hercegovine", direktora tekstilnog preduzeća "Nikola Tesla", nezaustavljiv pad rejtinga kod građana Trebinja.

Svi pokušaji zataškavanja stvarnog stanja, kao što su, fotografisanje sa dugogodišnjim članovima i njihovo prikazivanje kao novopridošlih, neargumentovan agresivan medijski nastup pokazuje da je trebinjski SNSD u velikim unutrašnjim problemima i u strahu od izvijesnog gubitka predstojećih opštih izbora.

Posebno besmislena je najava o formiranju nove skupštinske većine u Trebinju koju navodno treba da predvodi SNSD. Podsjećamo građane Trebinja da je već jednom i sam predsjednik RS najavljivao promjene lokalne vlasti u Trebinju i da su se te najave pokazale kao besmislica. Sa sigurnošću tvrdimo da će i najnoviji pokušaj rušenja aktuelne vlasti u Trebinju, doživjeti neuspjeh.