Premijerligaši iz Republike Srpske Borac, Rudar Prijedor i Slavija uplatiće do predviđenog roka dug bivšim fudbalerima i izbjeći suspenziju FS BiH. Jedino je još uvijek neizvjesno da li će to učiniti i Leotar, piše "Glas Srpske".

fk leotar pred gasenjem

Trebinjci bivšim igračima duguju 35.000 maraka i ukoliko danas ne uplate novac neće moći da igraju meč 24. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara.

Najviše potražuje Darko Dreč (16.900 KM), zatim Nenad Rajić (4.727 KM), Nikola Grubješić (3.890 KM) i Borko Novaković (9.350 KM).

- Da bi klub normalno funkcionisao najveća prepreka je blokada računa i sve aktivnosti članova uprave i predstavnika grada su trenutno usmjerene u tom pravcu. Ako dođe do deblokade uspjećemo da izmirimo dugove prema bivšim igračima. Načelni dogovori sa povjeriocima su postignuti, ali je procedura takva da se ne može sve uraditi preko noći. Međutim, vjerujem da će Leotar u subotu odigrati utakmicu protiv Željezničara - rekao je  za "Glas Srpske" operativac kluba sa "Polica" Radislav Kundačina.