Dječije lutkarsko pozorište “Bubamara” iz Beograda ponovo je gostovalo u svim vrtićima i školama istočne Hercegovine, sa lutkarskom predstavom “Psić i mače”, koja je edukativnog karaktera.

predstava ciciban trebinje

Naime, radi se o prevazilaženju različitosti karaktera, zajedničkom igranju, druženju i pomirenju. Pronašli smo ih u dječijoj igraonici “Ciciban” u Starom gradu u Trebinju gdje smo svi zajedno odgledali predstavu.

Djeca su sa oduševljenjem pratila predstavu, spontano su promijenila tok igre i nastavili da neposredno učestvuju u njoj, na oduševljenje svih nas.

Vlasnica pozorišta i jedna od glumaca gospođa Dragica rekla je za TrebinjeLive da je pomalo umorna, ali sva ozarena i nasmijana. “Ovo nam se još nije desilo da prihvatimo sve sugestije djece i promijenimo tok i trajanje igre. I nama je bilo zanimljivo do kada će trajati ova dinamika. Cicibani su genijalci! Primjetila sam da su jako kreativni i upućeni kako i na koji način da učestvuju u svim segmentima predstave, i iz toga se vidi da se radi sa njima i da gaje tu lutkarsko-scensku umjetnost”, istakla je Dragica i dodala da su sva djeca u istočnoj Hercegovini bila veoma zainteresovana za predstavu, te da joj se dopalo Trebinje.

predstava ciciban trebinje

predstava ciciban trebinje

predstava ciciban trebinje

predstava ciciban trebinje