Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović izjavio je da se u svim istočnohercegovačkim opštinama u narednom periodu mora sagledati situacija socijalno ugroženih porodica, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca i naći mogućnost da im se pruži materijalna pomoć ili zaposlenje.

luka petrovic snsd trebinje

"Boračke organizacije i centri za socijalni rad sa područja istočne Hercegovine u narednom periodu trebaju da dostave prioritete javnom sektoru da bi se oni mogli rješavati", rekao je večeras Petrović u Gacku, nakon sastanka sa predstavnicima gradskog i opštinskih odbora SNSD-a u Hercegovini.

Petrović je podvukao da ima prostora da se ovim kategorijama pomogne.

"SNSD nastavlja da provodi aktivnosti koje je započeo predsjednik ove stranke Milorad Dodik, koji je nedavno obećao da će iz svake porodice u kojoj niko ne radi biti zaposlen po jedan član", rekao je Petrović i dodao da će SNSD od svih preduzeća zatražiti da naprave prostor za zaposlenje članova najugroženijih hercegovačkih porodica.

Petrović je istakao da je SNSD u Hercegovini u koordinaciji i da će i ubuduće jedinstveno djelovati na stvaranju ambijenta za ekonomsku i socijalnu bezbjednost, kao i privredni razvoj.