U toku protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Trebinje evidentirana su tri krivična djela, dva u Bileći i jedno u Trebinju. Nije bilo prijavljenih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

policija

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da je jedno lice uputilo prijetnje bivšoj supruzi. Radeći na dokumentovanju prijave utvrđeno je da je osim supruge prijetio još jednom licu. U toku je dokumentovanje KD Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i KD Ugrožavanje sigurnosti.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da jedno lice drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo djece i supruge. Osumnjičeni je lišen slobode. U toku je dokumentovanje KD Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policijski službenici PS Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv lica inicijala R.N. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nezakonit lov.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili Izvještaj protiv jednog maloljetnika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Ugrožavanje javnog saobraćaja.