SNSD Trebinje – Vučurević treba da radi, a ne da ponavlja gluposti

Izvor: SRNA Foto: Google.ba
TREBINJELIVE 18. 03. 2014. - 14:04h

Gradski odbora SNSD-a Trebinje najoštrije protestuje zbog ustaljene retorike gradonačelnika Slavka Vučurevića i nedoličnog prozivanja predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

snsd go trebinje

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Trebinje Luka Petrović istakao je da su od Vučurevića očekivali da će „ostati miran kao i proteklih pola godine i da neće ponavljati gluposti kao što je to činio ranije“.

Komentarišući Vučurevićevu izjavu da je Dodik u Hercegovinu došao da „kroz razne priče i laži spasi svoju ličnu slobodu i da SNSD-u vrati poljuljani ugled, te da su laž i prevara obilježje karaktera njegove ličnosti“, Petrović je rekao da SNSD neće reagovati na takav način, jer im to ne priliči.

On je istakao da SNSD ni u jednom saopštenju gradonačelnika Trebinja nije nazvao pogrdnim riječima, već da su samo komentarisali njegov rad ili nerad.

„Od Vučurevića očekujemo da radi svoj posao i ono što je obećao, nevažno da li je to ‘Bema’, autobuska stanica ili nešto drugo, a ne da proziva predsjednika Republike“, naglasio je Petrović, osvrćući se na Vučurevićeve komentare da je „predsjednik Republike povezan sa albanskim klanovima“, za šta nije iznio nijedan argument, kao ni mnogo puta do sada.

Predsjednik Izvršnog odbora SNSD Trebinje Vladislav Vladičić rekao je da je Dodik došao u Hercegovinu sa izuzetno pozitivnom energijom koja će se danima osjećati u ovoj regiji.

Komentarišući Vučurevićevu izjavu da ga je „prenerazila činjenica da još ima ljudi u Trebinju koji slušaju Dodika i aplaudiraju njegovim pričama koje su za imbecile“, Vladičić je istakao da je predsjednik Srpske došao sa jednom dobrom političkom kondicijom, te da je ostavio izuzetno snažne poruke u Hercegovini i da je njegov dolazak, kao i doček koji mu je upriličen mnoge zbunio.

On je dodao da se Dodik pokazao onakvim kakav samo on zna da bude – da od protivnika pravi prijatelje, a od onih koji se ne mogu napraviti prijatelji – to je njihov problem. „Takve ćemo sačekati u oktobru da rješavamo te stvari“, poručio je Vladičić.

Na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Trebinja je iznio niz uvreda i optužbi na račun predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a građane koji su došli na njegovu tribinu nazvao „petokolonašima i imbecilima“.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja