Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik saopštio je danas da je novi predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović.

luka petrovic snsd trebinje

Dodik je, nakon sastanka sa članovima Gradskog odbora SNSD-a Trebinje, naglasio da očekuje da se vrati i ojača povjerenje u ovu stranku u Trebinju, kao i da se usmjere na saradnju i razgovor sa građanima.

Predsjednik SNSD-a očekuje da u narednih deset dana novo rukovodstvo partije u Trebinju napravi akcioni plan djelovanja i da odgovore na mnoge izazove koji postoje u ovom gradu.

Dodik je rekao da je dosadašnji predsjednik trebinjskog SNSD-a Marko Mitrović podnio ostavku, te mu zahvalio na radu i na onome što je učinio za partiju.

Lider SNSD-a je naglasio da je novoizabrani predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović čovjek koji ima dovoljno političkog autoriteta da obavlja dužnost na koju je izabran.

Petrović je novinarima rekao da je SNSD u Trebinju jaka partija, ali da će joj se morati dati novi pečat i impuls.

On je precizirao da će u narednom periodu raditi na uvođenju pravde koje je, kako je naveo, možda nedostajalo, zatim principa kojih se svi moraju pridržavati, te da će nastojati da isprave sve greške koje su u proteklom periodu napravljene.

"Možda smo se malo uspavali, možda nismo dovoljno reagovali, ali imamo dovoljno materijala o radu i neradu gradske administracije i daćemo sve od sebe da povratimo stari sjaj SNSD-a u Trebinju, koji i zaslužujemo", zaključio je Petrović.