Ekipa Leotara je ponovo pokazala da se nalazi u velikim problemima. Ovoga puta bodove sa Polica je odnio Rudar iz Prijedora. Leotar - Rudar

U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja, iako je Leotar preko Andrića i Šarabe imao dvije izgledne prilike. Igra se odvijala uglavnom na sredini terena, a igrači obje ekipe su više pažnje posvećivali odbrani svog gola nego kako ugroziti protivnički.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Cimirot koji je dobro šutirao, ali promjene rezultat nije bilo pa se na odmor otišlo sa onim početnim 0:0. Navijači Leotara

U nastavku prvu priliku za Leotar je imao Danijel Majkić koji sjajno šutira ali njegova lopta odlazi preko gola. Nakon toga Leotar je zaigrao još agresivnije ali nisu uspjeli ugroziti Bodirogu.

I onda kada se činilo da će rezultat biti 0:0, i da će se meč završiti bez pobjednika, sjajni napadač Vedran Kantar pogađa mrežu Trebinjaca za veliko slavlje njega i njegovih saigrača.

Rudar je ovom pobjedom osvojio veoma važna tri boda u borbi za opstanak dok je Leotar sada gotovo sigurno putnik u niži rang.