Fudbaleri trebinjskog „Leotara“ sutra će protiv „Rudara“ iz Prijedora odigrati 20. kolo Premijer lige BiH i tako ozvaničiti početak borbe za opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u BiH.

pripreme fk leotar

U taboru Trebinjaca ne kriju nadu i očekuju da će sutra, uz podršku vjernih navijača, uspjeti u prvom zadatku. Iako su fudbaleri sa pripremama počeli prije desetak dana, trener Vladimir Gaćinović očekuje za sutra, prvenstveno, dobru igru svojih izabranika. Na stadion „Police“, nakon krize koja je tresla klub u prvom dijelu sezone, stigli su golman Goran Čokorilo iz Jagodine, Miloš Marković iz Igala, Stefan Petrović iz kragujevačke Šumadije, Južnokorejac Tae Jung Mun koji je nastupao za Modriču i Milan Šakić, a ekipi su se pridružili i iskusni Vladan Binić, Nikola Vasiljević i Danijel Majkić.

Prema riječima šefa stručnog štaba tima iz našeg grada, igrači koji su stigli u Leotar doprinijeće će kvalitetu ekipe. „I za mene je Leotar i danas poprilična nepoznanica. Nismo odigrali nijednu prijateljsku utakmicu, nemam nikakvih pokazatelja. Jednostavno, igrači su dolazi dan po dan i neke još nisam ni upoznao, a sutra će već morati u vatru“, rekao je Vladimir Gaćinović za TrebinjeLive.
Utakmica Leotar – Rudar igra se sutra sa početkom u 14.30 časova.