Gradski odbor Partije demokratskog progresa /GO PDP/ najoštrije osuđuje verbalni napad novinara Nebojše Vukanovića na ratnog vojnog invalida i odbornika Skupštine grada Trebinje Zorana Pologoša, saopšteno je danas iz ove stranke.

pdp

Smatramo da je Vukanovićev javni istup udar na dignitet gospodina Pologoša koji je u Otadžbinskom ratu podnio nemjerljivu žrtvu boreći se za odbranu Trebinja, Hercegovine i naših građana, što i danas čini dosljedno interesima kategorije boraca i ratnih vojnih invalida u skupštinskim klupama.

Pomenuti pisani istup novinara Nebojše Vukanovića ne predstavlja samo uvredu odbornika Zorana Pologoša, već cjelokupne kategorije ratnih vojnih invalida i boraca koji su u ratnim godinama iskazali svoju plemenitost i hrabrost žrtvujući sebe za dobro Trebinja i građana koji danas u miru žive.

Vjerujući da se dostojanstvo naših ratnih vojnih invalida i boraca treba uvijek zaštititi, još jednom najoštrije osuđujemo pisane istupe i medijske priloge Nebojše Vukanovića, novinara BN televizije, u kojima verbalno napada odbornika Zorana Pologoša.