Škola stranih jezika „Cerovac“ iz Trebinja danas je našem gradu poklonila sadnicu jelke koja je zasađena u Cvijetni park, kod Dučićeve česme.

sadnja jelke trebinje

Sadnicu jelke, uz prisustvo direktora pomenute škole, Miljane Miskin, i predstavnika Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Grada Trebinja, zasadili su polaznici „Cerovca“, uz obećanje da će je redovno zalijevati, te za Novi godinu i ukrasiti.

„Namjera nam je da ova akcija postane tradicionalna. Ove godine po prvi put škola ‘Cerovac’ je odlučila da novogodišnju jelku, odnosno jelku koju smo kitili za Svetog Nikolu, daruje gradu. Planiramo isto da uradimo sljedeće godine, kako bi našoj djeci gradili zdrave navike, prvenstveno u zaštiti okoliša, ali i da djeca sama, kada budu u prilici, posadene drvo”, rekla je Miskin.

sadnja jelke trebinje

Sadnica jelke uljepšala je centar Trebinja, a kako navode u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove ovo je tek početak planiranih aktivnosti na proljetnom uređenju grada. “Zahvaljujem se našim donatorima na ovako lijepom poklonu i pozivam sve zainteresovane građane i institucije grada Trebinja da se ugledaju na primjer Cerovca i da zajedno sadimo u korist budućih generacija”, rekla je Mirjana Ratković, načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove.

sadnja jelke trebinje

sadnja jelke trebinje