Turistička organizacija Grada Trebinja će samostalno nastupiti na „36. Međunarodnom sajmu turizma IFT 2014“ koji će se održati u periodu od 27.2. do 2.3.2014. godine u Beogradu, i na taj način predstaviti kompletnu turističku ponudu Trebinja.

predstavljanje trebinja sajam beograd

Na štandu Turističke organizacije Grada Trebinja boraviće i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević sa saradnicima, a planirano je da se 28. 2. i 1. 3., u periodu od 11.00 do 13.00 časova, na štandu organizuju događaji “Susreti Hercegovaca u Beogradu”. U okviru njih će biti pozvani ugledni i priznati Hercegovci koji žive i rade u Beogradu i Srbiji (funkcioneri, ljekari, sportisti, ugostitelji…), ali i visoki zvaničnici i predstavnici državnih institucija Republike Srbije.

Pored bogatog promotivnog materijala Turističke organizacije Grada Trebinja (katalozi, mape, flajeri, brošure, razglednice..), putem plazme TV čitav tok sajamske manifestacije biće emitovan turistički film o Trebinju.

Štand će sadržati dva info pulta sa promotivnim materijalom i staklenu vitrinu sa autentičnim hercegovačkim proizvodima. U okviru njega biće predstavljeni subjekti koji se bave turističkom djelatnošću: hoteli, moteli, restorani, vinarije, proizvođači suhomesnatih proizvoda, sira, smokava i proizvoda od smokava, meda, čaja, te proizvođači suvenira i rukotvorina iz kućne radinosti, kao i turističke agencije.