Jedinstveni stav Gradske administracije grada Trebinja, predstavnika Skupštine grada, privrednih kolektiva Trebinja i Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Leotar“ je da trebinjski premijerligaš  treba da nastavi takmičenje u Premijer fudbalskoj ligi BiH, i da se pokuša izboriti opstanak u elitnom društvu, izjavio je danas gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

leotar vitez Prema njegovm riječima za novog šefa stručnog štaba tima sa „Polica“ izabran je Vladimir Gaćinović. Za jednim stolom našli su se brojni uspješni ljudi iz Trebinja, a sve sa jednim ciljem da „Leotar“ opstane.

Izražavajući zadovoljstvo nakon održanog sastanka ali i riješenosti da se pomogne Fudbalskom klubu „Leotar“, gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je rekao da je postignut jedinstven stav da Leotar nastavi sa takmičenjem i da se pokuša učiniti sve da opstane u premijer ligi. „Nemamo mnogo vremena svi učesnici sastanka su obećali da će pomoći ’Leotaru’“, kaže Vučurević.
Ovo je gradski klub, od njega treba eliminisati politiku. Leotar treba da ostane u ligi i svi ćemo uložiti napore da tako i bude“, istakao je Blagoje Šupić, direktor za ekonomsko-finansijske poslove u Elektroprivredi Republike Srpske.