U Sutorini kod Herceg-Novog, na terenima Sportskog centra "Obilić", danas poslijepodne je odigrana zanimljiva utakmica između fudbalerki "Banjaluke" i pionira domaćeg "Obilića".

utakmica banjaluka obilic herceg novi

Djevojke iz Banjaluke su bile nemilosrdne, te su potopile pionirsku ekipu Obilića rezultatom 8:2, na poluvremenu (2:1). Na utakmici je blistala Amela Kršo najbolja fudbalerka BiH koja je postigla polovinu golova u 7., 24., 35. i 55. minutu.

Pored nje efikasne su bile Jelena Koprena u 65. i 75. minutu, te Dejana Boškan u 51. i Dajana Bojanić u 70. minutu. Odličnom igrom potvrdile su da su sa pravom lideri u Premijer ligi BiH. Interesantno je da je golman Obilića Robert Fišteš u prvom poluvremenu branio, a u drugom bio u napadu i postigao gol u 80. minutu. Prije njega u 33. minutu gol za domaće je postigao Strahinja Šotić.

"Odlično smo primljeni u Igalu. Uslovi u Hotelu 'Kapri', kod poznatog ugostitelja Boža Bajčete, su odlični. Samo da je vrijeme malo bolje. Pripremamo se sedam dana, a cilj je da u Premijer ligi budemo prvi i igramo u kvalifikacijama za Evro ligu. Najveći rival nam je Sarajevo", rekao je poslije utakmice za TrebinjeLive trener "Banjaluke" Nenad Dimitrić.