Male stvari obilježavaju deset godina postojanja, period na ponos Trebinja

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive/Arhiva
TREBINJELIVE 04. 02. 2014. - 19:34h

Kulturna scena „Male stvari“ iz Trebinja danas  je obilježila deset godina postojanja i uspješnog rada.

Kulturna scena Male Stvari

U Kulturnoj sceni ističu zahvalnost svima koji su se u proteklim godinama radovali uspjesima i iskreno sa njima suosjećali u teškim trenucima. „Hvala sponzorima i donatorima, medijima koji su nas pratili i izvještavali sa naših aktivnosti, te pozorišnim kolegama, prijateljima i brojnim pozorišnim kućama regiona, Rusije, Španije, Italije, Holandije…“, kažu u Malim stvarima uz veliku zahvalnost vjernoj publici.

Inače, Kulturna scena „Male stvari“ iz Trebinja već godinama uspješno radi, a glumci koji su počeli na daskama ovog pozorišta uspješno nastupaju u pozorištima Republike Srpske ali i serijama i filmovima na ovim prostorima.

Takođe, prije osam godina je pokrenut i festival u organizaciji „Malih stvari“, a na njem su se predstavila pozorišta iz regiona, ali i Evrope. Urađeno je preko 50 predstava, a posebno se izdvaja repertoar za najmlađe.

Iako iz godine u godinu davaju veliki doprinos sveopštoj kulturi grada na Trebišnjici njihov rad nije prepoznala lokalna vlast u Trebinju na čelu sa gradonačelnikom Slavkom Vučurević. Ionako skromna sredstva aktuelna vlast je upotunosti ukinula. Međutim, „Male stvari“ su opstale i opstaju i pored svih prepreka gradske vlasti.

Kolektivu „Malih stvari“, u ime redakcije portala TrebinjeLive, želimo srećan jubilej.

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
11.000+
dnevnih
posjeta
350.000+
mjesečnih
čitanja
900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.400+
fejsbuk
sviđanja