Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su juče, 03.02.2014. godine, lišili slobode M.R., iz Podgorice, Republika Crna Gora, i M.R., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Dogovor za izvršenje krivičnog djela.

podnesen izvjestaj okruznom tuzilastvu u trebinju protiv pripadnika cjb trebinje

Naime, juče, u 10,22 časova, PS za BS Trebinje, prijavljeno je da se, na magistralnom putu Trebinje - Nikšić, u mjestu Klobuk, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozilo marke „Volvo“, kojim je upravljao M.R., iz Podgorice, i vozilo „Fiat panda“, kojim je upravljao M.R., iz Trebinja.

Prilikom vršenja uviđaja utvrđeno je da postoje osnovi sumnje da se navedena saobraćajna nezgoda nije dogodila na način kako su opisali učesnici saobraćajne nezgode, odnosno utvrđeno je da postoje osnovi sumnje da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi.

Vozači oba automobila lišeni su slobode. Nakon dokumentovanja navedenog djela osumnjičeni će, uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predati Okružnom tužilaštvu Trebinje.