Tradicionalno održavani Festival mimoze ove godine se nakon dužeg vremena ponovo vraća na ulice Grada Trebinje. Festival, koji od ove godine nosi novo ime „Praznik mimoze Portonovi“ u Trebinju će biti održan 14. februara.

praznik mimoze

Sponzori festivala „Mimoza Portonovi“, Opština Herceg Novi i kompanija „Azmont Investment“, uz saglasnost Organizacionog odbora festivala, dogovorili su sa gradonačelnikom Trebinja da ove godine tradicionalni mediteranski karneval mimoze ponovo prodefiluje kroz naš grad.

Građanima će se tom prilikom dijeliti mimoza, a uz to moći će da probaju kvalitetno vino i ribu. U večernjim časovima, nakon duže pauze, biće organizovan maskenbal.

Ovim povodom u Gradskoj upravi Trebinje biće održana konferencija za medije kojoj će prisustvovati predstavnici Opštine Herceg Novi i kompanije Azmont, te gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević.

O detaljanom programu ovogodišnjeg praznika mimoze, kao i datumu održavanja konferencije javnost će biti obavještena nakon odluke Organizacionog odbora festivala.