Donacija Udruženju djece sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“

Izvor: Grad Trebinje Foto: TrebinjeLive/Arhiva
TREBINJELIVE 23. 01. 2014. - 14:58h

Udruženju djece sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko” u Trebinju, uz pomoć gospođe Milke Butulije, donirana su novčana sredstva od strane kompanije iz Slovenije pod nazivom “IMSS”.

sunce nam je zajednicko

Ovom prilikom donirano je 2.500 evra. Sredstva su raspoređena tako što je na račun udruženja za potrebe dnevnog centra, prevoza i ishrane korisnika uplaćeno 1.000 evra, a trideset članova djece i omladine sa teškim psihofizičkim smetnjama je dobilo po 50,00 evra.

Udruženje “Sunce nam je zajedničko”, ovim putem želi da se zahvali gospođi Milki Butuliji, koja je bila glavna spona između donatora i udruženja.

Kompanija „IMSS“ donirala je još po 100 evra za petnaestoro djece koja se liječe od drugih težih bolesti, a koja nisu korisnici Centra “Sunce nam je zajedničko”.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
10.000+
dnevnih
posjeta
300.000+
mjesečnih
čitanja
750.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.300+
fejsbuk
sviđanja