Desetak dana pred početak ovogodišnjeg Praznika Mimoze atmosfera zagrijavanja i odbrojavanja do starta manifestacije je počela.

trebinje

Poslije višegodišnje pauze Praznik mimoze „Portonovi“ biće od danas promovisan na starim adresama. Uz defile mažoretki, i to u novim uniformama, prve promocije planirane su u Podgorici pa u Beogradu.

Sara Ivanović, član direkcije Praznika i predstavnik „Azmonta“, najavila je za danas u „Delta Sitiju“ u Podgorici konferenciju za novinare, a drugo predstavljanje predviđeno je za petak u Beogradu.

Za defile u Beogradu biće, vjerovatno će kao i nekada, odabrana Knez Mihailova ulica.

Praznik Mimoze „Portonovi“ biće promovisan i u Trebinje, kazala je za TrebinjeLive Sara Ivanović. „S obzirom na blizinu dva grada i mnogostruku saradnju Herceg-Novog saTrebinjem promocija u Dučićevom gradu, koji je pjevao i o mimozama, trebala bi da podrazumijeva, osim defilea, i susreta sa novinarima i organizaciju maskenbala“, potvrdila je Ivanovićeva za TrebinjeLive.

Podsjećamo, novska zimska fešta trajaće ove godine od 31. januara do 1. marta uz brojne programe i mnogo lijepih iznenađenja.

Festival otvara, kako je i najavljeno, „Džibonijev“ koncert na glavnom gradskom trgu 31. januara.