Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gacko jutros su oko 06.00 sati na magistralnom putu Bileća - Gacko, u mjestu Avtovac, zaustavili i kontrolisali vozilo "Golf 2" kojim je upravljalo lice sa inicijalima I.M. iz Trebinja i tom prilikom oduzeli oko četiri kilograma marihuane, rekao je danas načelnik CJB Trebinje, Dragan Nosović.

zaplijenjena droga kod trebinjca

Prilikom kontrole vozila pomenuto lice je pokušalo da pobjegne sa lica mjesta i tom prilikom je vratima udarilo policijskog službenika koji je pao na zemlju i zadobio lakše tjelesne povrede. Lice je zatim nastavilo lokalnim putem ka selu Miholjače, ali je cijelo vrijeme bilo pod nadzorom patrole PS Gacko. "Iz vozila je izbacio kese u kojim se nalazilo oko četiri pakovanja marihuane, težine oko četiri kilograma. Ubrzo je nakon toga lice lišeno slobode i privedeno u prostorije Policijske stanice Gacko", kazao je Nosović.

U toku je kriminalistička obrada nad ovim licem i nakon dokumentovanja biće podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju za počinjena krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i krivično djelo napad na službeno lice.

zaplijenjena droga kod trebinjca

Lice je, kako saznajemo, poznato kao višestruki izvršilac krivičnih djela protiv imovine, falsifikovanja isprava, nedozvoljene trgovine, kao i za proizvodnju i promet opojnih droga. Takođe, lice je ranije bilo osuđivano.

Prema nezvaničnim saznanjima portala TrebinjeLive riječ je Igoru Milutinoviću /1982/ iz Trebinja.