U Sutorinskom polju, za ovu priliku u pripremljenom Sportskom centru sa dva terena, danas je počeo sa radom Partizanov zimski omladinski kamp koji je u znaku crno-bele boje.

partizanov kamp herceg novi

Mališani različitog uzrasta pod stručnim nadzorom Partizanovih trenera Zorana Kraljevića, Bojana Zavišića i Nenada Neškovića pokušavaju svojim radom da prenesu svoja znanja na dječake željne fudbalskog znanja i napredovanja u sportu za koji su se od malena opredijelili.

Svečano je bilo i ispred novoizgrađenog hotela „Kapri“ gdje su Božo Bajčeta, u ime svog turističkog objekta koji je primio mlade fudbalere, i Milica Lučić sa saradnicima u ime FK „Obilić“, sa hljebom i solju,  dočekali Partizanov autobus sa dječacima koji su stigli u Herceg-Novi da pohađaju po rejtingu drugu školu fudbala u Evropi .

Takođe, jutros je obavljen i ljekarski pregled, zaduživanje opreme i prvi radni sastanak po grupama,  a poslijepodne odrađen je i prvi trenig.

„Za početak mogu reći da je sve na vrhunskom nivou. Vjerujem da će narednih godina ova aktivnost i masovnost biti znatno veća. Moto ovog okupljanja je da se kroz trenažni proces pronađu talenti. Ako se samo jedno, a ne više djece, nađe i lansira sa ovog okupljanja možemo slobodno reći da je kamp uspio“, rekao je Zoran Kraljević, jedan od trenera i dodao da na spisku ima 59 mališana za koje se nada da će dugo pamtiti kamp u Herceg-Novom.
Na kraju rada kampa svi polaznici će dobiti diplome za uspješno savladavanje škole i obuke „Zimskog fudbalskog kampa“ u Igalu.

Previđeno je da diplome uruči sportski direktor Partizana Albert Nađ. „Koliko sam informisan zajedno sa Nađom posljednjeg dana kampa, u petak i subotu, trebao bi da se pojavi i direktor škole Momčilo Vukotić, a predviđeno je da se tih dana pojavi i živa legenda Partizana i jugoslovenskog fudbala Marko Valok“, zaključuje za TrebinjeLive Zoran Kraljević.