U Vinariji "Berak" u trebinjskom naselju Police danas su dodijeljeni poklon paketi dobitnicima nagradne igre koju je organizovao portal "TrebinjeLive" povodom Božića.

podrum berak dodjela nagrada

U ugodnoj atmosferi kroz podrume "Berak" dobitnike je sa načinom pravljenja i čuvanja vina upoznao vlasnik Aleksandar Berak, inače najmlađi vinar u Hercegovini. Dobitnici, Nikola Stijačić, Anka Radanović Božić i Vasilije Jeremić i njihovi prijatelji, ističu da je vino iz Podruma "Berak" kvalitetno i da zaslužuje pažnju javnosti.
Prema riječima vlasnika vinarije, Podrumi "Berak" su dosegli kapacitet od 25.000 litara, posjeduju oko 25 hiljada čokota, od kojih je 500 autohtonih sorti kadarun, surac, plavka i radovača od kojih se pravi rujno vino. Uz vinariju nalazi se i ljetnjikovac gdje se organizuje degustacije vina, te se primaju mnogobrojni turisti.

podrum berak dodjela nagrada

"Iza nas je poprilično dobra godina, a u narednoj očekujemo dodatno proširenje kapaciteta. Podrumi 'Berak' rado su bili sponzori ove nagradne igre i nadam se da će se saradnja podruma i portala TrebinjeLive nastaviti i ubuduće", rekao je Aleksandar Berak.

Glavni i odgovorni urednik portala TrebinjeLive, Božo Morić, prisutne je pozdravio i zahvalio im se na učešću, te im čestitao Božić uz tradicionalni pozdrav, "Mir Božiji, Hristos se rodi!".

On je dodao da čitaoce portala već od 8. januara očekuje nova nagradna igra.

podrum berak dodjela nagrada

podrum berak dodjela nagrada