Poslije odlaska Vladimira Gaćinovića sa mjesta šefa stručnog štaba OFK „Igalo“ novi trener hercegnovskog drugoligaša je Mladen Milinković /45/ iz Loznice.

mali fudbal

Milinković je posljednji angažman imao u „Borči“ i FK „Loznica“. Prije trenerske karijere Milinković je igrao u više klubova Srpske lige, a bio je i internacionalac u Grčkoj, Kipru i Finskoj.

Uoči Nove  godine predsjednik OFK „Igalo“ Slobodan Jovanović je saopštio da je novo lice u stručnom štabu Zvezdan Milošević koji će po praznicima preuzeti funkciju sportskog koordinatora svih selekcija u klubu sa Solila.

Jovanović je naglasilo, kada je u pitanju Milošević, da je riječ o čovjeku koji ima veoma bogato iskustvo koje je sticano u brojnim skandinavskim klubovima, a jedno vrijeme je bio angažovan i u FK „Grbalj“ iz Radanovića. Prema odluci predsjednika kluba imenovan je i  novi koordinator bezbjednosti, a ovu funkciju obavljaće poznati policijski inspektor Novak Leković čiji sin Rajko svojim talentom najavljuje zanimljivu karijeru u OFK „Igalo“.

Da li će prozivku Mladen Milenković obaviti 15. januara kada je to bio zakazao Vladimir Gaćinović dosadašnji  trener ili nešto ranije ostaje da se vidi. Jovanović i ostali članovi Upravnog odbora zahvali su se Vladimiru Gaćinoviću i njegovoj supruzi Zagorki koja je  kratko vrijeme bila sekretar u klubu za rad i afirmaciju u jesenjem dijelu prvenstva.
O pojačanjima, koja su očito potrebna, za sada se u Herceg-Novom barem javno ne govori.