Predstavnici Vinarije "Vukoje" i portala "TrebinjeLive" danas su Peru Skuliću, Slađani Spahić i Mikici Rogan uručili poklon pakete Podruma "Vukoje", dok će Darku Kurtoviću poklon biti naknadno uručen jer zbog ranije preuzetih obaveza nije bio u mogućnosti da dođe na dodjelu nagrada.

nagrade srecnim dobitnicima nagradne igre podruma vukoje i portala trebinjelive

Nagrađeni su po prvi put posjetili najčuveniju i najbolju vinariju u jugoistočnoj Evropi i šire, te se upoznali sa postupkom pravljenja i čuvanja vina. Dobitnici ističu da u vremenu kada je sve manje istinskih i pravih domaćina, Vinarija "Vukoje" i portal "TrebinjeLive" još jednom su potvrdili svoje liderstvo u oblasti vinarstva, odnosno elektronskog medija.

"Vinarija Vukoje već dugi niz godina voli počastiti svoje sugrađane, ali i sve ljude koji vole, i oni koji će tek početi da vole vino, poklonom za međunarodnu Novu godinu. Obično to bude u vidu nekih nagrada i ove godine smo to zajedno sa našim partnerima sa portala TrebinjeLive odabrali da se na trpezi srećnih dobitnika nađe par butelja za vina", rekla je, ispred Vinarije "Vukoje", Julija Vukašinović i dodala da je nagradna igra uspješno obavljena te da dobitnici ne kriju zadovoljstvo.

Godina na odlasku za Vinariju "Vukoje" je bila odlična i sigurno je da će biti težnja da se dobri rezultati i zadovoljni gosti postignu i u narednoj godini. Vinarija "Vukoje" u ovoj godini osvojila je veliki broj nagrada, a podrume je posjetio i veliki broj gostiju kako iz matične republike, tako i Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Rusije, Češke...

nagrade srecnim dobitnicima nagradne igre podruma vukoje i portala trebinjelive

"Zahvaljujemo Vas se na učešću u nagradnoj igri, i što ste redovni čitaoci jednog od najjačih portala Hercegovine i Srpske. Ovim skromnim nagrada željeli smo da pokažemo da se pored kvaliteta i brzine, razlikujemo i po odnosu prema svojim čitaocima. Tako će biti i ubuduće. Uskoro će biti još poklona, a sve u cilju da naše cijenjene čitaoce nagradimo i predstojeće im praznike učinimo još srećnijim. Još jednom puno zdravlja i sreće u novoj godini", bile su riječi glavnog i odgovornog urednika portala TrebinjeLive, Boža Morića.

"TrebinjeLive" je u ovoj godini odgovorio na sve zadatke elektronskog novinarstva. Postao prepoznatljiv mediji koji iz dana u dan bilježi sve više posjeta i zadovoljnih čitalaca. Prema riječima urednika, u 2014. godini cilj je ostati lider na tržištu, ponuditi novi sadržaj ali i održati prepoznatljivost, što podrazumijeva kvalitet i brzinu prenosa informacija.

nagrade srecnim dobitnicima nagradne igre podruma vukoje i portala trebinjelive

Takođe, uskoro spremamo još jednu do dvije nagradne igre, a do tada, SREĆNI VAM NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI!

nagrade srecnim dobitnicima nagradne igre podruma vukoje i portala trebinjelive