Stanovnici trebinjskog naselja Mokri dolovi kažu za TrebinjeLive da se već duži vremenski period veoma rijetko održava i odvozi komunalni otpad, ali ne kriju i da pojedini stanovnici tog naselja svojom neodgovornošću svakodnevno ugrožavaju životnu sredinu.

smece mokri dolovi

"Ovo je veoma blizu grada i ne bi smjelo biti ovako. Puno je smeća, a i ovi napušteni kiosci predstavljaju ružnu sliku naselja", kaže Jovanka i dodaje da već duži niz godina komunalci rijetko zalaze u to naselje. "Redovno odvoze kontejnere sa smećom, ali često bude da ljudi izbacuju tehniku, namještaj, i svašta nešto drugo što ne može u kontejnere. To se rijetko odvozi i stvara jednu ružnu sliku", dodaje ona i napominje da još nije riješen ni problem "lokve" u tom naselju.

S druge strane, ima i onih građana koji bez imalo srama bacaju smeće pored kontejnera. "Ovo smeće treba ukloniti, inače će zaraza izbiti. Sramota je ovo za Trebinje, manje je bilo otpada i u poslijeratnim godinama. A one koji bacaju gdje ne treba treba kazniti", rekla je za TrebinjeLive, kako nam se predstavila, Stanka T., i napomenula da je i javna rasvjeta poprilično loša i da je sve više pasa lutalica.

smece mokri dolovi

smece mokri dolovi

smece mokri dolovi