Učenici i nastavnici Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz trebinjskog naselja Police večeras su za učitelje i nastavnike, roditelje i goste priredili novogodišnju priredbu, povodom kraja prvog polugodišta, kraja kalendarske 2013. godine i ulaska u novu, 2014. godinu.

novogodisnja priredba skola u policama trebinje

U programu je učestvovalo preko 70 učenika ove škole, a isti je osmislila nastavnica muzičkog u saradnji sa nastavnicima recitatorske sekcije. Kroz pjesme i igrokaze vezane za Novu godinu i Božić đaci su uljepšali veče svim prisutnim, a u više navrata nasmijani i ponosni roditelji gromoglasnim aplauzima su ispratili stihove svojih najmlađih.

Učenici ove škole tokom čitave godine pripremaju program za neke važne datume koji se tiču ove obrazovne ustanove, a tako je bilo i ovoga puta. "Svaki trud nastavnika i djece vrijedi nagraditi i za njih se treba potruditi i boriti da to pokažu na pravi način", riječi su Miša Pešića, direktora škole.

novogodisnja priredba skola u policama trebinje

Podsjećamo da su učenici ove škole u oktobru priredili bogat kulturno-zabavni program kojim su obilježili 40 godina uspješnog rada i postojanja Treće osnovne.

Osnovna škola "Vuk Karadžić" trenutno ima preko 800 učenika i jedna je od obrazovno-vaspitnih ustanova koja iz godine u godinu priređuje raznolike kulturne programe kako za učenike, tako i za cjelokupno društvo.