Vladimir Gaćinović, poznati trener iz Trebinja, neće nastaviti saradnju sa OFK "Igalo".

vladimir gacinovic novi trener zvijezde iz gradacca

On je juče podnio ostavku i na Upravi kluba, na čelu sa predsjednikom Slobodanom Jovanovićem, je da do početka priprema za proljećni dio pronađu novog trenera koji će voditi hercegnovskog drugoligaša u grčevitoj borbi za opstanak u Drugoj ligi.

Gaćinović je u Igalo stigao poslije šest kola i u preostalih 11. kola sakupio je 12 bodova napravivši seriju od nekoliko pobjeda. "Imao sam dogovor sa predsjednikom Slobodanom Jovanovićem da budem trener do kraja jesenje sezone.To se sam ispoštovao. Imali smo jednu jako dobru priču čitavo vrijeme moga rada u Herceg-Novom. Trenerski posao je takav da su Vam uvijek koferi raspakovani", rekao je Gaćinović za TrebinjeLive i dodao da je imao odličnu saradnju sa igračima, upravom i navijačima.

Pored Vladimira Gaćinovića automatski ostavku na mjesto sekretara kluba podnijela i njegova supruga Zagorka koja je svojim radom i poznavanjem fudbala u kratkom vremenskom periodu stekla brojne simpatije i poštovanje svih ljubitelja fudbala, posebno navijača OFK "Igalo".
Kako saznajemo od izvora bliskih trebinjskom „Leotaru“, novi trener bi mogao biti upravo Vladimir Gaćinović.