Na Jahorini će sutra zvanično biti otvorena zimska turistička sezona 2013/2014. godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

jahorina zimska turisticka sezona otvaranje

U okviru manifestacije, koja počinje u 19.00 časova u Hotelu "Bistrica", biće uručeni sezonski ski-pasovi olimpijcima, a turističke organizacije Istočno Sarajevo i Banjaluka potpisaće protokol o saradnji.

Olimpijski centar "Jahorina" je za subotu, 14. decembra, za sve skijaše obezbijedio besplatno skijanje, a sutra i nedjelju, 15. decembra, promotivna cijena ski-pasa iznosiće 20 KM.

Olimpijski centar "Jahorina" i kompanija "M:tel" će u subotu, 14. decembra, na stazi Poljice za sve ljubitelje planine i skijanja organizovati manifestaciju "Dan za ljubav na Jahorini", gdje će sve prisutne zabavljati Ana Štajdohar, a svi koji su zaljubljeni imaće priliku da na velikom zidu ispišu ljubavne poruke. Program počinje od 10.00 časova.

Na kraju koncerta Ana Štajdohar će odabrati poruku koja joj se najviše dopala, a srećni par biće nagrađen poklon-paketom "M:tela".

Topli napici će, pored koncerta i atmosfere ljubavi, dodatno zagrijati sve posjetioce.

Olimpijski centar "Jahorina" je u subotu, osim besplatnog skijanja obezbijedio i besplatnu vožnju šestosjedom "Poljice" za šetače, koji će uživati u panoramskom razgledanju planine, jer je sve veći broj šetača koji dolazi na Jahorinu.