Tamara Tomović: Izložba plakata „Von Jugendlichen fur Jugendliche“

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 02. 12. 2013. - 9:22h

Profesor njemačkog jezika Tamara Tomović i njena škola „Njemačkog jezika“, u Javnoj ustanovi Osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Policama, u srijedu u 10.00 časova, postavljaju izložbu plakata „Von Jugendlichen fur Jugendliche“ (Od mladih za mlade), prvu tog tipa na ovom području.

izlozba tamara tomovic

Ova izložba je postavljena  početkom septembra u Berlinu, od 9.-20. septembra 2013. godine u Sarajevu na Goethe-Institutu i sad je u svoje ime i u ime Goethe- Instituta gospođa Tomović postavlja i u Trebinju.

Puno se toga piše o mladima, pretežno od strane odraslih, ali kod ovog projekta mladi sami dolaze do riječi. Izložba je rad mladih iz Njemačke gdje je svaki kolaž prikaz jedne od relevantnih tema kojima se mladi bave i na kreativan način suočavaju, npr. ljubav, budućnost, prijateljstvo, idoli, putovanja…

Izložba treba da predstavlja još jedan način promovisanja njemačkog jezika, a poklon je O.Š „Vuk Karadžić“ koja je zajedno sa profesoricom Tamarom Tomović ušla u projekat „RAZMJENA“.

Podrška je stigla od Javne ustanove dječiji vrtić „Naša radost“, vrtića „Sunce“, kao i od predstavnika gradske vlasti i drugih škola u Trebinju.

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
11.000+
dnevnih
posjeta
350.000+
mjesečnih
čitanja
900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.400+
fejsbuk
sviđanja