Ako imate bilo kakvih smetnji prilikom otvaranja sajta trebinjelive.info, na Vašoj tastaturi u isto vrijeme pritisnite „CTRL“ i „R“.

Informativno–zabavni portal TrebinjeLive ponovo priređuje iznenađenje za svoje čitaoce. Naime, već neko vrijeme naši web dizajneri rade na izradi savremenog "flet dizajna", a naš portal je među prvima u Republici Srpskoj koji je u potpunosti prešao na ovo inovativno rješenje.

trebinjelive-responsive

Prednosti su raznolike. Na prvom mjestu je bolji pregled sadržaja, „mekše“ boje prilagođene očima čitalaca, brža pretraga, a samim tim i kvalitetnija usluga.

Kada smo u aprilu pustili tada novi dizajn obećali smo Vam da ćemo i dalje pratiti savremenu tehnologiju. Pojava "flet dizajna" vezana je za „Windows 8“. Od njegove pojave na tržištu savremene informatike u svijetu je počela ekspanzija tog dizajna, dok je na našem području i dalje malo primjenjena, tek poneki poznatiji portali prelaze na tu vrstu prikazivanja sadržaja. Od večeras i Vaš portal se nalazi na fletu, a u narednom periodu očekuju Vas nova iznenađenja. U Novu godinu ulazimo sa savremenim dizajnom, a trudićemo se da se na našim stranicama nađe što više istraživačkih tekstova koji su već u pripremi, kao i reportaža iz prošlosti i sadašnjosti. Više pažnje će se posvetiti mladim ljudima, posebno sportistima, glumcima, slikarima, i svima onima koji svojim djelom doprinose sveopštem razvoju i predstavljaju Trebinja.

Nećemo zaboraviti ni starije generacije. U narednoj godini spremamo Vam čitav niz priča koje će na portalu izlaziti sedmično, sjećanja na prethodne godine i generacije, ali i nešto novo što će Vas, vjerujemo, veoma prijatno iznenaditi, a za sada ćemo ga još uvijek držati u tajnosti.

Takođe, i dalje ćemo, u skladu sa novinarskom etikom, biti radoznali i kritikovati sve što ne valja i ne predstavlja lijepu sliku našeg Trebinja.

Unaprijedili smo mobilnu verziju. TrebinjeLive.info, u zavisnosti od rezolucije, prilagodiće se Vašem mobilnom uređaju, bilo da sajt posjećujete sa iPad-a, tableta ili pametnog telefona.

I na kraju, kao portal koji iz dana u dan bilježi sve više posjeta kako iz Trebinja i Hercegovine, tako i iz Republike Srpske, BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Danske, Švedske, Amerike, Kanade..., trudićemo se da zadržimo lidersku poziciju i prepoznatljivost, jer, kako je rekao jedan ekonomista, „Liderstvo se teško stiče, lako gubi, i treba ga čuvati!“.

Još jednom, dragi posjetioci, zahvaljujemo Vam se na ukazanom povjerenju, jer mi smo tu zbog Vas, a kao što je svima poznato,  da nije Vas ne bilo ni nas. Već skoro tri i po godine brzo i tačno Vas informišemo o svim bitnim događajima kako iz Trebinja i Hercegovine, tako i iz Republike Srpske i svijeta. A tako će biti i ubuduće.

Ako imate bilo kakvih smetnji prilikom otvaranja sajta trebinjelive.info, na Vašoj tastaturi u isto vrijeme pritisnite „CTRL“ i „R“.

Budi u toku, prati TrebinjeLive.info.