Održavanjem sjednice Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Trebinje, koja je održana 25.11.2013. godine, završeno je konstituisanje organa Gradskog odbora, čime je praktično završeno usklađivanje stranačke infrastrukture sa novim Statutom koji je usvojen početkom ove godine.

sds trebinje predsjednik vitomir begenisic i milan kovac

Prethodno je na sjednici Skupštine gradske organizacije za predsjednika Gradskog odbora SDS Trebinje izabran Vidomir Begenišić, diplomirani inžinjer mašinstva, dok je na jučerašnjoj sjednici Gradskog odbora za njegovog zamjenika izabranMilan Kovač, diplomirani pravnik i aktuelni šef Kluba odbornika ove stranke u gradskoj Skupštini.

Takođe, formiran je i novi Izvršni odbor gradskog odbora u čijem sastavu su i predsjednici osam resornih odbora. Zadatak novoformiranih resornih odbora je da kontinuirano prate stanja u najvažnijim oblastima društvenog života, sa posebnim zadatkom na pronalaženju rješenja za nagomilane probleme građana.
U narednom periodu, Gradski odbor SDS Trebinje će definisati jasne ciljeve i prioritete u svom radu, čime će početi pripreme za opšte izbore koji se održavaju u oktobru 2014. godine.