U prostorija Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ Gradski odbor Trebinje danas je održana konferencija za medije, gdje su predstavnici te stranke istakli da je njihov odbornik Zoran Pologoš ostao uz skupštinsku većinu.

ndp narodni demokratski pokret gradski odbor trebinje

"Zoran Pologoš je jedan od onih koji ima svoju računicu, a nije baš socijalni slučaj. On radi u HET-u i ima odbornički dodatak. Ono što se desilo sa Pologošom slijed je dešavanja u posljednjih nekoliko godina", rekao je predsjednik GO NDP-a Trebinje, Slobodan Šaraba.

Prema riječima Srđana Bubala, takođe odbornika te stranke u lokalnoj skupštini, Neđo Ćebedžija je dobio domaći zadatak da dovede jednog odbornika za ostanak u fotelji zamjenika gradonačelnika i on se dao u potragu.

Pored Pologoša, uz Vučurevića je ostao i Neđo Ćebedžija i Svetlana Vuletić, a prema ranijim izjavama iz NDP-a Slavko Vučurević je ucijenio Nadu Ilić, ženu poginulog borca i načelnika Odjeljenja za opštu upravu, poslom ako ostane i dalje u NDP-u.

Pored ovoga, Šaraba je još jednom ponovio da će Slavka Vučurevića smijeniti narod, te da ne treba dozvoliti centralizaciju Elektroprivrede RS.