Fudbaleri "Leotara" danas su u Trebinju, u okviru 16. kola Premijer lige BiH, poraženi od ekipe "Olimpika" iz Sarajeva rezultatom 0:2.

leotar olimpik

Trebinjci već sada mogu početi sa pakovanjem kofera za niži rang, jer kako su krenuli to im je jedina otvorena opcija. Ni danas izabranici Dragana Spaića nisu imali šanse, Olimpik je bio prejak protivnik za ono malo igrača što je ostalo u klubu.

U prvom poluvremenu Sarajlije su u više navrata prijetile golu domaćina. Trebinjski fudbaleri su čuvali mrežu sve do 44. minuta, kada Vidić lijepo matira Kukriku.

I nakon pauze gosti su nastavili dominaciju. Priliku za novi gol propustili su Kapić i Vidović na samom početku drugog dijela. Potvrdu pobjede i novi gol postavio je Kapić u 84. minutu utakmice.

Ovo je još jedan u nizu poraza Trebinjaca koji zauzimaju posljednje mjesto na tabeli. Trener Spaić ne krije razočaranje, ali tvrdi da i dalje ima nada, držeći se one narodne, "nada posljednja umire".

Kada se sve sagleda, ima i ponešto dobro u cijeloj priči. Fudbaleri, stručni štab i "uprava" imaju bar dovoljno vremena da se kako treba spakuju i spreme za napuštanje Premijer lige.