Policijski službenici Policijske stanice Gacko su identifikovali lice sa inicijalima D.M., iz Gacka, za koga postoje osnovi sumnje da je, u proteklih 15 dana, na području Gacka, počinio KD Krađa i KD Teška krađa.

policija

Naime, nakon prijave 25.10.2013. godine, da je od strane nn lica ili više njih, u prethodna tri dana, iz garaže D.Š., otuđeno 40 litara dizel goriva i agregat policijski službenici PS Gacko su, kao mogućeg izvršioca, identifikovali lice sa inicijalima D.M. Kriminalističkom obradom utvrđno je da postoje osnovi sumnje da je D.M. izvršio navedeno djelo.

Takođe, kriminalističkom obradom je utvrđeno da postoje osnovi sumnje da je D.M., u noći 10/11.10.2013. godine, provalio u sportsku kladionicu iz koje je otuđio metalnu kasu, u kojoj se, prema prijavi, nalazilo oko 130KM. Metalna kasa je pronađena na mjestu gdje je, prema navodima osumnjičenog, izvršio nasilno otvaranje kase.

Nakon dokumentovanja policijski službenici PS Gacko će Okružnom tužilaštvu Trebinje dostaviti izvještaj protiv osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Krađa i KD Teška krađa.