Vozač dubrovačkog gradskog prevoznika Libertasa 36- godišnji Svetomir Tomašević u napadu dvojice huligana koji se dogodio u subotu oko 4:30 sati ujutro zadobio je teške tjelesne povrede, javlja Slobodna Dalmacija .

dubrovnik 8 svjetsko cudo

Tomašević je, kako kaže, slomljena ruka i to u zglobu i laktu,a u cipelarenju je zadobio više modrica po nogama i tijelu.

Vrijeđali su crkinju, a prvi udarac dobio sam s leđa!

- Sve se dogodilo oko 4 :30 sati dok sam ukrcavao goste u autobus 1.a koji vozi za Mokošicu. Većina putnika bili su Francuzi kojima sam prodao 23 karte. NJih dvojica su se nekako provukli u autobus i počeli vrijeđati Francuze. Posebno su maltretirali jednu crkinju. Onda ih je jedan prijatelj počeo smirivati, a prilikom izlaska iz autobusa stao je kod mjesta gdje sjedim i počeo me vrijeđati, psovati, prijetiti mi ubistvom. Ponovno sam ga zamolio da izađe, nakon čega smo svi izašli iz autobusa.

Prepoznao sam mladića i pitao ga kako ga nije stid da me vrijeđa i maltretira putnike kad sam ga do sada više puta pustio da se besplatno vozi u autobusu. Uvijek bi rekao da nema novca za kartu i ja bih ga pustio da uđe. U tom momentu treća osoba me je udarila s leđa šakom u glavu. Nakon toga sam pao i njih dvojica su me počeli cipelariti - priča nam vozač Svetomir Tomašević o napadu dodajući da je u grupi bilo sedam ili osam, ali su ga samo dvojica tukli.