Hercegnovski drugoligaš OFK "Igalo" nakon sedam kola nalazi se na začelju tabele.

trener ofk igalo vladimir gacinovic

Prilično neubjedljiv igrački kadar OFK "Igalo" ima težak zadatak da sa novim trenerom Vladimirom Gaćinovićem pobjegne sa začelja.

Novi predsjednik Slobodan Jovanović donio je ovih dana odluku da funkciju sportskog direktora kluba na čijem je čelu povjeri Slobodanu Maroviću (49) bivšem fudbaleru Crvene Zvezde, čovjeku koji sa Robertom Prosinečkim igrao 1991. godine kada je Zveda bila prvak Evrope i svijeta i koji je prije par sezona na Marakani bio njegov prvi pomoćnik.

"Ono što je već sada svima jasno, OFK 'Igalo' treba svježa krv. Ovi, kao i svi novi igrači odnosno takmičarske obaveze plavo bijelih sa Solila, sada će biti pod nadzorom Slobodana Marovića. To je čovjek koji zna svoj posao i za desetak dana će preuzeti svoju dužnost i nimalo laku obavezu da od OFK 'Igalo' stvori moćnu ekipu ne samo za Drugu ligu, nego i za veće domete" rekao je za TrebinjeLive Slobodan Jovanović.

Takođe od prije dva dana novi sekretar kluba je Zagorka Gaćinović supruga trenera Vladimira Gaćinovića. Prema riječima Slobodana Jovanovića ona je iskusan administrativni radnik koji odlično poznaje fudbal pored toga što je iz fudbalske porodice, te je dugo bila sekretar u FK "Vojvodina" kada je na čelu bio pokojni Bata Buturović.