Policijski službenici PS Bileća lišili su slobode V.U., iz Bileće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Nasilničko ponašanje i KD Oštećenje tuđe stvari.

policija

Postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni V.U., navedena krivična djela izvršio na način što je juče oko 15.00, časova, sa prozora stana u kome stanuje bacio saksiju prema V.B., koja se nalazila ispred zgrade. Nakon što je V.B. ušla u svoj stan V.U. je lupao nogama u vrata njenog stana a zatim izišao ispred zgrade sa dva noža i ugledavši D.B. potrčao za njim a zatim se vratio, kamenom slomio prozor stana V.B. i kamenicima i nožem oštetio putnički automobil vlasništo V.B. Nakon lišenja slobode, policijski službenici su osumnjičenog V.U. sproveli u Opštu bolnicu Trebinje.

PS Bileća prijavljeno je da je B.L. spriječio radnika Šumske uprave Bileća, u obavljanju službene radnje. Postoje osnovi sumnje da je B.L. odbio da postupi po nalogu radnika Šumske uprave i 2,5 kubna metra ogrevnog drveta, koje je prevozio traktorom, a za koje nije posjedovao potrebnu dokumentaciju, istovari ispred Šumske uprave.

Policijski službenici PS Bileća su, nakon dokumentovanja, juče, 26.09.2103. godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv Z.Š., iz Gacka, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Oštećenje tuđe stvari. Postoje osnovi sunjme da je Z.Š., 15.09.2013.godine, na parking prostoru, u ulici Peka Pavlovića, u Bileći, pričinio štetu u iznosu od 937KM na vozilu, vlasništvo R.D.