Svečano je večeras bilo u prostorijama Vaterpolo kluba „Jadran“ na Škveru, u Herceg Novom, gdje je priređen prijem za četvoricu zlatnih momaka članova ovog kluba, koji su na Malti osvojili prvo mjesto u konkurenciji juniora za 1996. godište i mlađe.

Jadran reprezentativci

U prisustvu roditelja, prijatelja kluba ali i brojnih sponzora, prijem su organizovali VK „Jadran“ i SO Herceg Novi.

Stefan Pješivac, Aleksa Ukropina, Vlado Popadić i Dragan Kolesko su bili u centru pažnje. Oni su bili pouzdana četvorka sa Škvera u četi ekipe trenera Mirka Vičevića. Predsjednik opštine Dejan Mandić i predsjednik „Jadrana“ dr Đuro Marić su šampionima sa Malte čestitali na velikom uspjehu. „Ovo je plod dugogodišnjeg rada i brojnih odricanja. Titula prvaka Evrope za nas je ponos i vrlo nam je drago što su takvi momci iz redova Jadrana’. Ovo je prilika da se zahvalim roditeljima što imaju ovakvu djecu i hvala im za doprinos da njihova djeca, naši igrači, budu na vrhu Evrope u svom uzrastu“, kazao je Marić i, pored njih četvorice, novčane nagrade uručio i Vladu Spaiću, Nikoli Gigi i Nikoli Moskovu, koji su dio ove reprezentacije ali nisu bili na prvenstvu.

U ime Opštine mlade igrače je pozdravio gradonačelnik Dejan Mandić. „Vi ste svojim radom i svojim zalaganjem pokazali i na ovom takmičenju svoj kvalitet, a klub, grad i reprezentacija Crne Gore dobila je svoj oslonac za budućnost. Ovom prilikom moram reći da ste Vi najbolji reprezenti ovog grada, ove sredine i ove zemlje. Ponosni smo zajedno sa vama što se pored vašeg imena spominje grad odakle dolazite“, kazao je Mandić uručujući novčanu nagradu u iznosu od 500 evra po igraču.