Poslije Filipa Primorca, Svetozara Miloševića i Dejana Lukića, kadrova iz trebinjskog Leotara, Vladimir Gaćinović je četvrti trener iz grada sa Trebišnjice koji je trener OFK "Igalo".

trener ofk igalo vladimir gacinovic

U hercegnovskom drugoligašu Gaćinović je došao u vrlo teškom trenutku za tim. Nije bilo mnogo vremena novom treneru da se upozna, odradio je prvi trening juče i danas pred sutrašnji derbi začelja sa "Bratstvom". Od ovog susreta u Igalu svi mnogo očekuju, a poslije sat i po rada sa novom ekipom Gaćinović je reporteru portala TrebinjeLive kazao: "Ponosan sam što sam nastavio seriju dobrih trenera koji su sa stadiona iz 'Polica' radili na klupi OFK 'Igalo'. Prvi utisak je da ovaj tim 'Igala' ne zaslužuje posljednje mjesto na tabeli Druge lige.Već danas učinićemo sve da se pomjerimo sa tog mjesta. Dobra prilika za potvrdu ove moje priče je derbi začelja sa Bratstvom", rekao je Gaćinović  i dodao: "Po riječima predsjednika Slobodana Jovanovića očekuje nas namjera uprave da se kroz prvenstvo klub priprema za veće planove. Istina, start je bio loš i sada je na svima nama da dobrim radom sve ispravimo, a ja opravdam svoj angažman".

Nekadašnji trener Leotara kaže da je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu i angažaman u Igalu, te pozvao navijače OFK "Igalo" da im budu igrač više u cilju koji se zove pobjeda.