Poslije serije loših rezultata OFK "Igalo" i novog poraza u srijedu, u šesnaestini finala Kupa Crne Gore u Podgorici od domaće "Ribnice" člana Srednje fudbalske regije rezultatom 3:1, ceh je platio trener Mihailo Vujačić.

vladimir gacinovic novi trener zvijezde iz gradacca

Loš start u novoj takmičarskoj sezoni i čak 6 poraza u 7 utakmica bili su razlozi da Uprava kluba smijeni trenera Mihaila Vujačića. Novi trener hercegnovskog drugoligaša je Vladimir Gaćinović iz Trebinja.

"Upravni odbor i trener Vujačić su se dogovorili da se sporazumno raziđu. Napravili smo taj potez smatrajući da se nešto moralo uraditi. Mislim da smo našli idealnog i pravog čovjeka za veoma težak zadatak, stabilizovanje ekipe i vraćanja igrača na pobjedničke staze", kaže za TrebinjeLive Slobodan Jovanović i dodaje da je cilj opstanak u Drugoj ligi Crne Gore.

Jovanović je istakao da je Gaćinović poznato ime u fudbalu i kao bivši fudbaler i trener u regionu. On i uprava smatraju da će Gaćinović svojim renomeom i poznavanjem fudbala što prije "staviti na noge" hercegnovski klub. "U nedjelju nas očekuje derbi začelja sa 'Bratstvom' pred našim navijačima. Biće teško, ali očekujem bolju igru i pobjedu", rekao je Slobodan Jovanović poslije današnjeg dogovora sa Gaćinovićem koji je jutros postignut u Trebinju.

Vujačić ostaje u OFK "Igalu". Novi trener Vladimir Gaćinović obaviće sutra prvi trening sa timom, a njegov pomoćnik ostaje Petar Gušić, dosadašnji prvi saradnik Mihaila Vujačića.