Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 17.09.2013. godine, evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda.

policija cjb trebinje Policijski službenici PS za BS Trebinje lišili su slobode lice sa inicijalima M.M., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Napad na službeno lice u vršenju službene radnje. U toku je rad na dokumentovanju djela.

Policijski službenici PS Nevesinje su juče, 17.09.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili dva izvještaja protiv dva lica i to:
- Protiv D.M. zbog postojanja osnova sumnje da je 05.09.2013. godine, oko 22.30 časova, iz stana, koji koristi L.D., otuđio lična dokumenta čime bi počinio KD Teška krađa.
- Protiv R.G. zbog postojanja osnova sumnje da je poslala prijeteće poruke M.S. i R.S. čime bi počinila KD Ugrožavanje sigurnosti.

Policijski službenici PS za BS Trebinje su, juče 17.09.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili izvještaj protiv V.G., zbog postojanja osnova sumnje da je počinila KD Ugrožavanje javnog saobraćaja.