Sinoć je na prepunoj plaži hotela "Dubrovnik Pallace" održan koncert Tonija Cetinskog čime se, u organizaciji grupacije "Jadranskih luksuznih hotela", spektakularno završila serija ljetnih koncerata koji su nazvani ‘Zviijezde pod zvijezdama’

toni cetinski koncert dubrovnik

Razdragana dubrovačka publika pljeskom, pjesmom i plesom pozdravila je najizvođenijeg hrvatskog pjevača i performera čiji je posljednji studijski album dostigao dijamantnu nakladu.

Inače, Tonijev koncert je prodan u rekordnom roku i za njega se tražila ulaznica više. Koncert je održan s puno pozitivne energije i dobre muzike, a Toni je izveo najbolje pjesme sa svog novog albuma te ih začinio nekim starim klasicima

Tony Cetinski

Besprijekornim glasom i iznimnom energijom, koju je s lakoćom prenio na svoje 'fanove', Toni je na noge digao sve obožavatelje koji su do prvih minuta nakon ponoći pjevali i plesali zajedno s njim. Odlična svirka u intimnoj atmosferi ljetne plaže ponudila je nezamjenjiv doticaj s publikom i neodoljiv osjećaj druženja uz muziku kakva ipak nije moguća u velikim prostorima i koncertnim dvoranama.  

Recimo i to da je ciklus "Zvijezde pod zvijezdama" upravo zbog bogatog muzičkog programa te iznimnog ambijenta hotelskih taraca "Excelsiora" i "Pallacea" postao prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni muzičko-kulturni događaj za mnoge domaće i strane goste turističkog Dubrovnika, ali i brojne Dubrovčane koji s posebnom pažnjom prate koncerte.

toni cetinski koncert dubrovnik