Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 03.09.2013. godine, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda.

podnesen izvjestaj okruznom tuzilastvu u trebinju protiv pripadnika cjb trebinje

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su juče, 03. septembra, Okružnom tužilštvu Trebinje dostavili dva izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv tri lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo i to:

- Jedan izvještaj Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili su policijski službenici PS Bileća protiv lica sa inicijalima I.B. i J.T, obojica iz Bileće, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD Teška krađa. Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, 13. januara 2013. godine, između 20.00 i 22.00 časova, izvršili provalu u jednu trgovačku radnju, u Bileći, i otuđili razna alkoholna pića i cigarete, ukupne vrijednosti 10.661,55 KM.

- Drugi Izvještaj dokumentovali su i Okružnom tužilaštvu Trebinje dostavili policijski službenici PS Trebinje protiv T.G., iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Teška tjelesna povreda. Postoje osnovi sumnje da je T.G., 30.08.2013. godine, ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Trebinju, nakon kraće rasprave, fizički napao i nanio tjelesne povrede licu sa inicijalima D.B.