Juče poslijepodne u igaljskom zalivu, u neposrednoj blizini mora koje gravitira vili "Galeb", utopila se G.D. (62) godine iz Ugljevika, Republika Srpska.

igalo utopila se zena

Prema podacima koji su kasno sinoć novinari mogli da saznaju nesreća se desila oko oko 14 sati i 30 minuta. Dolazak hitne pomoći i ukazivanje prve pomoći na plaži, a zatim i u Domu zdravlja i Opštoj bolnici Meljine nije dalo rezultate i nesrećna žena je preminula.

Prema informacijama sa kojima raspolažemo nestanak kupača prvi je primjetio njen suprug, a ubrzo je u ne baš dubokoj vodi i pronađena u nesvjesnom stanju, ali i pored svih napora kupača, među kojima je bilo i ljekara i profesionalnih spasilaca, pokušaj da se povrati nastradala u život nije dao rezultate. Nije poznato da li je G.D. imala zdravstvenih problema i da li je utapanje posljedica neke hronične bolesti.

Nezvanično saznajemo da suprug nastradale nije tražio obdukciju i uzrok utapanja je ostao nepoznat.

Ovo je prvi slučaj utapanja u Herceg Novom u ovoj sezoni i desio se u dijelu obale gdje je plaža prilično plitka i gdje kupači do veće dubine moraju preći znatnu dužinu.