U okviru Trebinjskih ljetnih svečanosti Plesni klub „Maris“ večeras je, u Domu kulture u Trebinju, održao koncert.

koncert pk maris dom kulture trebinje

Mnogobrojnoj publici predstavljena je odlična koreografija, a kao gosti su nastupili PK „Mega dens“ iz Bijeljine i fitnes klub „Kor“ iz Trebinja. U jednočasovnom programu prisutni su više puta gromoglasnim aplauzom pozdravlili odličan nastup Trebinjaca i njihovih gostiju, a i ovaj put, pod vođstvom Slaviše Sredanovića, "marisovci" su napravili događaj za pamćenje.

Koncert je pomogao Grad Trebinje, ali njihov plesni kamp nije dobio odobrenje čelnika grada. Iako ih Grad nije podržao, marisovci su održali kamp pod sloganom „Za kamp plešem, dišem“. „Ne znam zbog čega nam Grad nije odobrio projekat, a svako može da pogleda kakvi su nam projekti bili do sada, ali i kakav je ovogodišnji projekat. Nadam se da će iduće godine imati malo više razumijevanja, te da ćemo plan od ove godine da na Ušću pravimo kamp, uraditi narednog ljeta, da to bude pravi spektakl“, rekao je Sredanović za TrebinjeLive.

Performans izveden na večerašnjem koncertu je pripremljen na kampu koji je održan od 20. do 27. avgusta u Trebinju. Ulaz je bio besplatan.